Photo Frame @ Liznim Kraf

assalamualaikum.....

mlm ni nak stop kejap pasal hentam mengentam and feeling2 tu....as i feel ok right now....dah bertenang dah....ya la.....baru jer lepas bergayut dgn my dear....n dapat semangat baru....ahaksss....so tamau dah geram2...sakit2 hati..... kita cerita pasal bisnes mlm ni keyyy......

pikir punya pikir last2 tingat salah satu produk yg akak blm promo kat sini....this product been categories under handmade paper product.....and the product is PHOTO FRAME.......

akak wat produk ni dalam 3 saiz.....3R.....5R.....8R........ada gak cadangan utk wat size yg smaller than that...but belum ada masa nk wat produk research lg....

so....ni gambar utk produk2 tu......this one yg plg kecil....n ni la saiz biasa gambar yg kita print out...yg ni akak letak stand kat blakang....2 ways stand....satu je stand...but korg blh dirikan frame ni dua hala...sama ada portrait way....or landscape....

3R Photo Frame
yg ni saiz sederhana ......besar sket ja dari yg 3R tu.....ni pun sama cam frame 3R td.....ada 2 ways stand gak...

5R Photo Frame
this is the biggest size yg akak hasilkan....saiz 8R....yg ni selain dari letak photo 8R...korg blh gak letak sijil or anything yg saiz A4.....yg ni akak x letak stand....but this one is for hanging....so akak letak tali kat atas....
8R Photo Frame

kalo korg tgk kat sini...x byk design and colour sgt kat....yup....kebetulan masa akak nak photo shoot hr tu...ni ja design yg tinggal...yg lain dah sold out....but.....now dah ada beberapa design lain yg dah siap...dan insyaAllah kalo dapat sambutan...akak akan tambah lagi ek.....

kat fb pun akak dah letak gambar produk ni...korg blh refer sini......http://www.facebook.com/media/set/?set=a.135496533159587.13611.135492239826683&type=3 .....kalo dah buka tu like la skali yerrr....hehe....

so cam biasa...kalo ada apa2...do contact me ok.....

salam.....

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak