TAK SEDAR DIRI

assalamualaikum.....

happy sunday !!!!!! morning all.....supposely we start this morning with a good mood...but as akak mmg dah sakit hati sejak semalam lagi...dah mmg tunggu masa nak mengentam ja....moh kita mengentam pg2 ni....mangsa nya dah ada...tinggal nk lancarkan serangan ja....cam ganas ja bunyinya kan....hahaha....apa lagi jom kita mulakan......

actually mlm semalam akak mmg geram sangat sangat sangat sangat sangat sanggggggggggggggggat sangat.....sakit hati....rasa cam nk p jerit ja ...."tak sedaq diri ka wooiiii".....

apa yg akak nk citer ni mmg xde kaitan ngan entry sblm ni...yg sejarah mungkin berulang tu.....entry sblm ni yg feeling2 tu biasa la salah faham dalam perhubungam ja....then bila dapat explanation ok la blk....settle la.....biasa la kan setakat salah fhm girl n boy ni.....hehe..... ;)

tp ni kes lain....citer ni mula dlm beberapa mggu yg lepas.....akak ada dapat sms dari satu number ni....bila akak tanya sapa...dia just ckp kwn lama....but tak bgtau sapa...i ask my bf but he said he also don't know whose number is it....kot2 kwn2 lama kitorg ka...dia cuba gak cek...tp x dapat....

ingatkan kes tu dah settle la...but akak still dpt sms dr number tu....even just bertanya khabar...akak x suka ok......smlm serius akak rasa x sedap hati sgt2....rasa cam something bad will happen....and lastly i got the answer !!!!

seperti yg lepas2....smlm akak dapat sms dr number tu...and lastly the person bgtau sapa dia sebenarnya...and orgnya mmg akak betul2 x jangka....mmg sakit hati sangat2 bila tau org nya....korg nak tau kenapa akak sakit hati....sbb akak mmg kenal org ni...n akak x sangka dia sanggup nk wat camni....dia kenal akak masa akak mula2 bisnes dulu...walaupun x semua... tp akak rs dia tau serba skit crita pasal diri akak.....

yg akak sakit hati sangat sbb akak tau status dia.....SUAMI ORANG !!!!!!! blh plak dok sms konon bukan nk mengatal tp perlukan sorg kawan....x boleh blah punya ayat....awat...ingat akak ni desprate sgt ka....sampai lupa nk pikir guna logik akal.....yg bini hang...family hang dok ada tu nk watpa.....@#$%.....

akak nak tekankan sesuatu yg penting kat sini...... akak rasa betul2 TERHINAAAAAA bila ada org wat akak camni....disebabkan status akak skang ni.....ko igt aku desprate ka? aku jadi camni disebabkan manusia spesis ko jugak....yg memusnahkan harapan aku satu masa dulu....now...bila aku  dah bangun semula....dah mula nak rasa bahagia bersama org yg dapat terima aku seadanya.....kenapa ko nak sibuk2 sgt.....

sudahlah.....jgn ingat akak nk layan la....akak pun dah ada somebody...& i'm happy with him...takat salah faham sket2 tu biasa la...just asam garam kan......tak payah susah payah nak menyibuk lagi.....akak bukan nk warning....tp just nk bgtau...tlg jangan ganggu akak sebelum akak ambil tindakan yg mmg korg tak terduga....sebelum ni penah jadi kes yg lebih krg camni n my bf had done something yg mmg unexpected...so...before we think and do something that more crazy than that...STOP DISTURBING ME !!!

salam....

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak