Tempahan Brooch Kristal @ Liznim Kraf

assalamualaikum....

sibuk sket weekend sampai tak sempat nak update blog....semalam byk sangat aktiviti....dh la hr jumaat mlm tu sibuk wat embroidery....igt semalam leh la nak update....dah pi tgk sedara sakit la...kenduri kawin la...sepupu bertunang la....jauh2 lak jarak satu tempat ke satu tempat yg lain... sampai umah dah kul 6 lebih dah....cadang nak singgah Guardian pun tak larat.....last2 mlm semalam membongkang aku depan tv layan af9.... amik ko....tak sangka...blh plak aku layan af thn ni....huhu....

disebabkan minggu ni banyak wat produk kristal...so rasanya lebih bersemangat untuk nak crita pasal produk ni hari ni....dalam post sebelum ni dah crita pasal produk kristal yang ada lam produk list n stok LIZNIM KRAF....

hari ni nak fokus more on tempahan.....sebenarnya LIZNIM juga terima tempahan untuk produk kristal ni...sama ada dalam kuantiti yang kecil atau besar...berkenaan dengan harga...biasanya...kalo beli or tempah dalam jumlah kecil...kita ikut harga jualan runcit la...tapi kalo tempah dalam kuantiti yang banyak...contohnya 50 unit ke atas....kita blh bagi harga yang lebih murah sket...apa pun berdasarkan perbincangan dan persetujuan bersama ok....

macam yang dalam gambar tu...tempahan keronsang....mmg ready made...kita dapatkan raw material jer dari supplier...pastu kita wat sendiri keronsang tu...

even kat pasaran benda ni dah banyak yang ready made...tapi kita akan cuba wat kelainan...cam lam gambar ni...kalo korang perasan....yg ready made nyer dia letak kristal atau manik kat tepi2 bunga tu...tp kita nyer letak mutiara.....lagi....kalo yg ready made tu... pesen dia mmg lebih kurang...biasanya bunga kat tengah....tp kita nyer mcm2 patern ada...blh request...nk letak bunga kat ner....nak kaler per...nk patern camne.....

lagi satu....cam lam 1st photo tu.....gambar keronsang yg telah di'kotak'kan...ikut request costumer....biasanya masa bincang sebelum kompem order tu....customer kena bgtau spesifikasi produk yg dia nak order tu....contohnya...produk....kuantiti....tarikh delivery....kaler...patern n design...size...packaging dll...kalo dia ckp nk kotak...kita akan usahakan la...n lagi satu...kalo request dia tu blm penah kita wat sblm ni...customer kena bgtau la bajet gak....senang kita nak wat anggaran karang.....

rasannya setakat ni la dlu info untuk kali ni....kalo ada apa pertanyaan...blh la tanya melalui phone...emel...atau nak lg senang...letak jer kat komen bwh ni....ok.....

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak