Liznim Kraf FB Pages

assalamualaikum.....



mlm ni saje je nak wat promo2 sket..dah lama x wat keja promo2 ni sume...hehe.....cam korg tau...n korg tgk kat side bar blog ni....Liznim Kraf ada pages sendiri kat facebook....been launched last year....

actually pages ni not fully furnished lg....hehe....still on construction...terutamanya part photo...yg lain2 tu dah ok la....part photo tu...kenbanyakkan dh upload...but ada lg belum sempat letak dia nyer info ex: name of product, price, saiz....but kalo ada yg berminat....juz tanya kat situ....then aku akan reply....

pages ni aku wat untuk update latest info about Liznim Kraf..kalo ada jualan luar ker...ada produk baru ker.......dan juga untuk upload photo2 berkaitan Liznim Kraf.....

ok la....ni link pages tu....jgn lupe LIKE yer.....http://www.facebook.com/pages/Liznim-Kraf/135492239826683?sk=wall

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak