Langkawi Bird Park

assalamualaikum

hr ni off day...duk bilik jer....xdak plan nk p mana pun sbnarnya...so amik masa utk settle kan something bout bisnes....planning utk thn ni....hope berjaya lulus....doakan la...dan td aku dh update sket2 kat pages LiznimKraf kat fb tu....

so mlm ni...nk blog psl menda len lak....pasal myself la plak....blh kan...hehe....a week b4 aku blk perlis hr tu....aku ada join member sini g bird park....actually nk ngabih kan tiket free dg dh nk expired tu....aku ada 2 tiket free...dpt saguhati masa karaoke raya hr tu...so ajak la sorg lg kwn g...kitorg g 4 org....

ni antara photo kat sana....
kat entrance
sweet flamingo...
kancil....dia ni sume nk mkn.....
kat tgn aku tu...burung puyuh.....x nmpak kan...tu pun kwn yg tlg amik kan...huhu...

best dpt pegang rabbit
merak
dorg ckp tulisan tu meaning nya LOVE...so kalo nk  LOVE sentuh la batu tu...
tu je la yg ada...actually aku dh p situ byk kali...but mmg aku ska pi situ...kalo ada org ajak lag pun...aku nk p lg...hehe....

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak