Tempahan crystal bracelet @ Liznim Kraf

assalamualaikum.....

sehari dua ni seriously aku xde idea nak blogging apa....but untuk membiarkan blog ni bersawang cam thn lepas...aku pikir...it is better kalo aku post pasal Liznim Kraf...which is my family bisnes.....

malam ni...nak sambung citer crystal bracelet semalam....kalo korg ingat kat ujung entry tu aku ada ckp yg aku dapat tempahan untuk bracelet kan....ni hah aku nk share gambar nyer....

1st design - butterfly
2nd design - zig zag
3rd design - little S
kalo korg pasan.....yg 3rd design tu aku dah upload sblm ni....dlm my 1st entry about crystal bracelet ni....actually kwn aku suh aku cuba wat these 3 design...with dark color of crystal...dia nk bg gift utk kwn dia....kwn dia ska color gelap2 ni....

so aku pun cuba la wat...alhamdulillah...menjadi....dia dh amik yg 2nd n 3rd design tu....so yg 1st design tu...aku jualkan je la....

nnti ada masa nk try wat design lain lak....ok la....cukup la dulu...nnti kita sambung ek....

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak