Karnival Kucing Comel

assalamualaikum....

hr tu aku ada bgtau yg aku dh abiskan masa satu minggu kat kangaq.....coz nak abiskan annual leave yg balance tu....so banyak gak la aktiviti kat sana....salah satunya ikut Liznim Kraf g wat jualan luar....

kali ni kitorg masuk Karnival Kucing Comel kat Taman Ular, Sungai Batu Pahat, Perlis.... karnival ni 2 hari....24 & 25 December.....

ni antara gambar2 yg aku amik masa kat sana.....

gelang kristal kanak2

brooch, pasu seramik, notebook handmade paper

brooch & gelang kristal

:)

in front

masa karnival tu ramai gak la org dtg...maybe coz this is first time...n mana karnival ni yg cute (kucing comel)....so ramai yg interested nk tgk...sampaikan aku sendiri pun....tiap2 kali masuk dewan nk tgk kucing...tak nmpak pun kucingnya...nmpak kepala org ja....punya la ramai....dengar kata thn depan nk wat lg....nk jadi acara tahunan...best...best...

mcm2 acara dorg wat...dari pertandingan kucing pelbagai kategori...sampaikan karaoke....hiasan kek...jahit manik pun ada gak....but sadly...aku tak sempat masuk mana2 contest pun coz sibuk nk meniaga.....x pe la...demi nak cari mkn.....

sebenarnya...kitorg join karnival ni dengan Kraftangan Perlis....dorg yg ajak masuk.....dan kebetulan time tu Liznim Kraf mmg free....so ikut je....Thanks to Kraftangan Perlis....kalo ada jualan luar...nnti ajak lagi ek....

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak