crystal bracelet @ Liznim Kraf (part 2)

assalamualaikum....

entry ni sebenarnya sambungan dari entry crystal bracelet @ Liznim Kraf yg aku wat about a month ago...ni link dia....http://hanimliznim.blogspot.com/2011/12/crystal-bracelet-liznim-kraf.html.....kat bwh2 entry tu aku ada bgtau yg ada lg 3 design yg aku lum upload kan....aku tak sure save kat ne....so masa blk hr tu...aku snap je gmbar baru....

design nyer biasa jer....simple sesangat...but nice la....masa blk hr tu aku tgk sales for those design is quite good...ni gmbrnya....coz skang ni zaman ombak rindu...aku pun nk ngikut fenomena tu la gak......ikut perkembangan.....hehe....

1st design - ombak rindu
 desin ni dah mmg familiar...but still diminati...aku pun x paham nape....

2nd design - ombak kasih
nak juga....ombak2...actually yg ni patern sama cam atas...cuma yg ni pakai kristal yg saiz lebih kecil....

3rd design - ombak cinta
sebenarnya aku dh blur tatau nak letak nama...tu yg sume jd ombak tu....yg ni lak aku pakai manik campur kristal....

ok la... tu je la untuk kali ni....nnti aku upload lg 2 design crystal bracelet ni....yg tu kwn aku tempah....n dia dh amik pun.....but sib baik masa tu sempat ambik gambar utk tatapan korg....tunggu kan entry tu ek....

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak