Table Runner @ Liznim Kraf

assalamualaikum....

kalo nak ikutkan....mmg aku tak brapa nak ada idea nk blogging per mlm ni...but dek kerana takmo ber wordless wednesday....so...pikir gak nak citer per...last2....tingat la....nak share something about Liznim Kraf....

Kalo korang tgk kat side bar....or pages...korg akan nmpak ada column Jualan Product @ Liznim Kraf kan....then kat situ ada tersenarai byk product yg Liznim Kraf jual....salah satunya ialah produk hiasan rumah....kalo kat pages...korg akan nmpak senarai produk dgn lebih jelas lg....iaitu...table runner, cushion cover, fridge cover, tissue cover, basket dan kitchen set....

ok...mlm ni nak citer pasal table runner....actually Liznim Kraf ada offer 4 sizes of Table Runner....of coz with different price....kat bwh ni ada size table runner tu n estimated table for each.

1)   14' x 48' - size S    - coffee table
2)   16' x 62' - size M   - meja jepun
3)   18' x 75' - size L    - meja makan 6 org
4)   21' x 96' - size XL - meja makan 8 org

material dia cam biasa la....but kalo untuk tempahan...kitorg terima jer apa jer material nya...as long as blh dijahit....kat bwh ni ada la contoh2 table runner tu....


ok la...dah tatau nak citer pe dah....kalo ada apa2 soalan...juz contact me ek...

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak