Liznim Kraf @ SDSI 2011

assalamualaikum.....

kalo korg betul2 follow blog aku ni mesti korg igt yg aku penah janji nak publish gambar2 Liznim Kraf kat SDSI showcase 2011 kan....actually masa balik kangaq baru2 ni aku dh transfer gambar tu....n now baru dapat nak publish.....

as aku pun x p SDSI kat melaka time tu....huhu.....aku juz suh abah n mak jer amik gambar....n cam besa la....depa amik sket jer....lg skali huhu.....tp x pe la...asal ada.....kang ada gak bukti aku masuk showcase ni....yer dok....

2 gmbar kat atasni dorg yg amik.....gambar Liznim Kraf nyer booth dari 2 angel....depan n tepi....maklumlah kitorg dpt corner lot...hehe....n gambar yg last tu...gmbar pavilion Perlis.....yg tu aku amik dr http://www.pls.icu.gov.my.....dh abah ckp dia lupa nk amik gmbar pavilion.....




ok la.....nk citer panjang pun aku tatau coz aku xde kat situ at that time....nnti la ada topik yg aku blh citer panjang2...aku akn citer....

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak