Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

assalamualaikum......

as dh brapa hr kita citer macam2 hal...hari ni citer pasal bisnes kraf sket la ek...bkn pasal per sgt...juz mengenai salah satu produk Liznim Kraf yg baru launch ujung tahun lepas...

key chain kertas buatan tangan....ini adalah produk terbaru dari kategori kertas buatan tangan....as usual...bahan2 untuk produk ni ialah kertas buatan tangan dari serat tumbuhan....n keychain....

sebenarnya idea untuk wat produk ni timbul masa balik cuti hari tu...masa masuk jualan luar...kat karnival kucing comel.....masa 1st day tu aku pikir..what are the product that just have a lower cost...so that i can sell with the lower price....pikir punya pikir...tetiba kluar la sebijik mentol dari kepala aku (cam lam kartun tu....hehe)

so...tanpa buang masa...mlm tu jgk aku blk wat trial produk....1st trial...aku juz wat 50 unit....esoknya terus bw jual...alhamdulillah...setakat sebulan percubaan ni...sales agak mengalakkan.....


untuk pengetahuan korang...produk ni ialah produk paling murah yg kita jual kat Liznim Kraf...harganya cuma RM 1 se unit.....ni gambarnya.....

key chain RM 1
close up
blh letak nama -foam-

tu je la nk citer mlm ni....actually ada lg prudok br lain...nnti kita citer lain kali lak ek....

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak