Bantal Sulam @Liznim Kraf

assalamualaikum.....

this will be the 1st entry of Liznim Kraf for 2013....untuk entry ni akak nk describe berkenaan one of the hot sales item at Liznim Kraf....which is Embroidery Cushion @ Bantal Sulam.....produk ni dah lama di jual kat Liznim Kraf....sejak awal2 lg...but masa tu x brapa nk fokus sangat....cuma bila jualan makin memberangsangkan br la produk ni diperbanyakkan.....thn 2011 & 2012 yg lepas byk gak promosi jualan yg focus sales produk ni....

produk ni ada dalam 2 size....14'' dan 10''.....biasanya kita wat guna kain plain.....ye la....dah nak sulam...kang tak nampak lak kalo kainnya pun bercorak.....

korg blh refer kat FB pages Liznim Kraf kat sini..... cushion ...kat situ bkn ja ada bantal sulam...patern2 lain pun ada...nnti dah buka pages tu LIKE la skali yer...hehe....ok la...ni antara yg penah dihasilkan.....

the very very 1st embroidery cushion









ni just separuh dari patern yg ada....byk lg patern dan color yg di jual....yg lain akak x sempat nk amik gambar dh....maklum la hot item...ni pun nasib la masa akak blk cuti bila ntah dorg br restock....

sometime Liznim ada gak terima tempahan utk produk ni....ada customer yg tempah bantal letak nama and wording....ada yg tempah untuk kegunaan sendiri dan ada gak yg nak wat souviner & gift....harganya.....mmg berpatutan....

so...tu je la untuk kali ni.....kalo ada apa2...do contact me...ok....

salam....

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak