Lebih Nekad

assalamualaikum....

kalo dikira2 lebih krg sebulan ja lg akak akan stay kat sini....then i will start my new life as a full time crafter n businesswoman....insyaAllah....

mmg akak x sabar nak cepat2 blk utk manage bisnes tu nnti....mcm2 plan akak dah wat...ada yg akak dh draft sesetengahnya....tak sabar tak sabar.....

nak nak plak dgn  situasi skang ni....mcm2 jd kat sini....yg membuatkan akak lg bersemangat nk tinggalkan tempat ni....dari sekecil2 perkara sampai sebesar2nya....

tp biasanya setiap masalah bermula dr perkara kecil yg dibesarkan...betul tak...benda yg x sepatutnya jd masalah....tp akhirnya jd masalah yg besar.....

korg mesti pelik kan napa akak letak gmbar kipas kat sini....akak juz nk bgtau....bendalah ni pun blh jadi punca masalah skang ni.....kes kipas ni pun dh watkan akak sakit hati sgt.....x blh nk sarapan dgn aman pg td....kes berebut kipas angin ja pun....blh lak dok kong kang kong kang bising pg2.....org nk wat apa pun x senang....sabar ja la....

apapun skang ni akak cuma set lam otak....akak x lama dah kat sini...sabaq sat ja....sebulan ja lagi.....kalo x pikir camtu....mmg stress sgt2 akak...

salam






Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak