Layannnnnn..........

Sebelum engkau ke mari
Tiada resah
Tiada khuatir

Menjelang kemesraanku
Yang di rindu
Hanya syahdu

Mengapa itu
Mahu jadi teman
Mahu jadi kekasih
Selamanya...oh...

Aku bukan lagi mainan dulu
Telah kucampakkan kau ke mana
Ke lautan hitam yang ku tahu
Pasti kita tak jumpa

Semalam
Itu semalam
Hari ini aku hidup
Dalam dunia yang aman
Kenangan
Kita lucutkan
Kita bakar sama-sama
Pengalaman hidup
Seksa....

assalamualaikum......

cemana tatau la ms tgh lipat bj td tetiba dengar lagu wings ni.....mmg pun akak suka sgt2 lagu ni....terutama sekali part yg akak highlight tu....bg yg blum tau....tajuk lagu ni....semalam yang hangat......tp akak tanak letak title lagu ni kat atas tu.....sbb akak tau mesti ada yg yg akan double meaningkan tajuk ni....padahal yang hangat dalam tajuk ni maksudnya hubungan yg panas...ada masalah.....jgn dok pikir lain lak ek.....

kalo karok pun...kekadang akak blasah jerk lagu ni even ini male song....akak puas bila dapat jerit part highlight tu......rasa puas macam dh bgtau satu dunia yg i am not stupid..sbb maksud lagu ni yg akak highligh tu mmg ada kena mengena dgn sejarah akak thn 2009 yg lepas.......meh akak nk citer maksud lagu ni ikut citer akak....tp part highlight je la ek....


Aku bukan lagi mainan dulu...akak bkn lg cam dlu ek....dlu blh la akak tatau apa yg ko wat....once i dah tau...that why i amik keputusan nekad tu....Telah kucampakkan kau ke mana.....dgn keputusan nekad tu akak dh campakkan ko tatau ke mana...serius x pernah jumpa or terjumpa langsung.....Ke lautan hitam yang ku tahu.....lantak ko la nk dok kat lautan hitam ka biru ke ijau ke.....ada aku kisah.....Pasti kita tak jumpa...ni yg kompem...lantak ko nk ke mana pun...yg penting aku dah x tgk muka ko lg sampai bila2.....

Semalam.....Itu semalam......Hari ini aku hidup......Dalam dunia yang aman....kisah akak yg lepas tu biarlah lepas....yg penting hr ni aka dah tenang bila dh jauh dr manusia mcm ko....Kenangan......Kita lucutkan....akak dah buang segala kenangan pahit yg ada tu....Kita bakar sama-sama.....Pengalaman hidup......Seksa....pengalaman hidup bersama ko yg amat menyeksakan tu akak bkn ja dah bako....tp dah buang dgn abunya skali...haha...ganas tu......

ok la....cukup la hentam2 kali ni...nnti lain kali akak update lg ek....

salam

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak