Button Brooch @ Liznim Kraf

assalamualaikum....

hari ni off day lg....aktivit off day cam biasa la...membasuh...masak2...n kluar bli barang...

skang ni akak dah kurangkan beli barang dapur ( brg utk masak) coz dalam usaha nk abiskan stok yg ada sblm resign nnti....lgpun next week akak nak blk perlis...so bli jajan je yg byk...hehe..next ada wedding my cousin n promosi kraf malaysia kat perlis....yg ni nnti kita crita detail ek.....

hari ni akak kluar bli brg for my button project...as Liznim Kraf nk masuk promosi jualan this weekend n stock dah kurang coz dorg sume tgh membizi dgn tempahan...so akak kena take part wat stock jualan la....

nk wat brg2 lain lambat siap lak...so akak decide utk wat button brooch...cam dalam gambar tu.....actually ni dah second design......dulu akak dah penah wat satu design...design bunga2.... gambar dia kat bwh ni......
mmg la gambo yg atas tu lg cantik...sbb tu akak letak gambar instagram punya....yg ni unedited punya gambar...hehe....xpe la...just nk tunjuk kat korg gambar produk yg akak wat....

as akak pun baru lg wat menda ni...akak xde la nk wat byk2 sgt....plg byk pun lam 100 unit per design je akak wat.....bkn x brani nk wat byk2...but nk kaji pasaran dlu....kalo pasaran ok...akak wat tambah....setakat ni pasaran utk brooch butoon yg 1st design tu dapat sambutan la....alhamdulillah....

lepas ni...selain focus dgn tempahan HMP tu...blh la akak concentrate wat produk2 camni....x sabar x sabar.... (dialog Dian=Lisa lam Istanbul aku datang)....

salam

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak