Fendy Wedding

assalamualaikum....

as what been promised before....hari ni akak nak citer pasal my cousin wedding which been held on 20th Dec 2012......wedding ni kat Selancar, Pahang....kalo korg dah baca entry terlepas feri yg akak post sebelum ni...korg mesti dh tau serba sedikit crita ni....

ok la...akak crita secara ringkas.....18hb dec tu akak masuk ofis gak dalam 2 jam....coz ada hal nk settle....then akak terus balik...sib baik sempat feri kul 11.30 pg....smpai kangar terus lunch...and packing luggages...cdg nk tido...but x sempat lak...kalut sungguh hari tu....dgn stressnya lagi....mlm tu kul 10 lebih dah baru bertolak.....kira2 mlm tu kitorg yg last dh....keta2 lain (sedara2 lain) dah bertolak awal lg.....

esoknya.....sggh amik adik kat shah alam....n sggh tunggu pakcik kat seremban.....sampai Selancar ngam2 time org lunch...terror tul bajet nih....hehe....so ptg tu rehat je la....kenduri tu xde kalut sgt coz sume org sana yg wat kan....

hari kenduri pun sama....cuma adalah dorg minta tolong wat mknan pengantin....but unfortunely akak lupa nk amik gambar lak dah.....huhu....lps prepare mkn pengantin kitorg siap2 tunggu pengantin je la.....bila pengantin sampai ja terus sanding......

sanding
pasukan kompang Selancar
after sanding terus ke meja makan beradap....org sana panggil makan berdamai.....masa tu kitorg kena tlg incharge kat sini kejap...tgk2 n tlg2 apa yg patut.....

makan beradap @ makan berdamai
 lps mkn n family pengantin pompuan pun dah blk.....sesi bergambar family sebelah lelaki la plak.....gambar ramai2 ni pun bknnya masuk suma....ni 1/4 pn x sampai....kalo  amik gambarsume skali la agaknya akak dh jadi kecik dr semut kot.....coz ramai sangat......

gambar ramai2
pengantin baru
perasan tak baju we all sama...ahaks...
kat blk pengantin
konon nk amik gambar ngan photography technic la... :P
lepas bergambar tu aktiviti bebas......as hari tu n mlm semalam ada dj and activity karaoke....so xde la boring sangat....yg bestnya....akak blh lepas geram lama x pegang microfon....4 lagu akak nyanyi.....puas hati......

lepas geram lama x pegang mic...4 lagu tu....amikkkk....
 dalam pada dok wat aktivity bebas tu ada gak sorg yg terlepas....si comel Lokman Hakim ni......bila org yg bertugas cuci gelas dah xde...rehat....tetiba dia duduk kat situ...sebelah tangan pegang gelas....sebelah pegang span.....tp akak tengok sebiji gelas tu ja dia basuh dr td....haha...comel sungguh.......
bertuah sungguh mak dia ni....anak rajin tolong membasuh...
mlm tu tido situ lg....esoknya bertolak balik dah....coz banyak tempat nk kena singgah dgn byk lg urusan bisnes....ok...tu ja utk mlm ni....

salam

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak