tak paham tak yah tanya

assalamualaikum....

letih btl hr ni....sepatutnya esok ada gotong royong kat opis...maklum lah tahun baru....nk wat pembaharuan la kat opis...new look 2013....

but as esok ada yg nk cuti....dorg dh start move hr ni....ada yg start pg td...but ramai yg wat ptg ni....akak pun cdg tanak wat lg hr ni coz tmpt yg akak nk move tu lum clear lg...tp bila suma cam kalut ja nk pindah td...akak pun kira cam terpengaruh skali la....akak pun dh start move sket2....

apa yg akak nk highlight mlm ni bkn la psl moving tu sangat....but pasal kejadian sblm moving tu.....

sblm dorg start td...ada la taklimat ringkas..apa yg patut dibuat....rsnya semua dh faham....ok la....

tp....x lama pastu...dtg la somebody....menyuarakan rasa x puas hati dgn kedudukan yg ditetapkan ni....ada la puncanya sket....bila org ckp org dh bincang hal tu...n dah bg plan tu dua hari yg lepas...blh lak dia ckp plan tu kecik sgt...dia x nmpak.....

hadoooiiihhhh...kalo x nmpak...awat x tanya.....dah tu nk marah2 org lak...konon org x nk bincang ngan dia...bila org ckp hr tu...dia wat pa..pada hal dia ada masa org dok bincang hr tu......macam2 la....

actually akak malas dh nk amik port sgt pasal menda2 nih....malas la nk pikir menda camni dah...sbb hati dan jiwa dah xde kat sini skang...sume dah terbang melayang blk ke Liznim Kraf...dah mikir2...plan2 apa yg nk wat nntinyer.....

harap2 masa cepat la berlalu.....cheq nak balikkk......hehe....

salam

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak