Promosi Kraf Malaysia

assalamualaikum....


dah 2 hari blog akak ni bersawang...mau x nya....hr selasa dok kalut siapkan tempahan jahitan manik crumble by my officemate...dah lama dia antar...alhamdulillah pukul 1 pagi siap akhirnya....nnti akak upload gambar bg korg tengok yerk....pastu smlm lak i'm too tired....blk keja tanpa tukar bj keja akak rush ke jetty coz nak kejar feri kul 7...sib baik sempat....dah smpai umah....kalut packing brg utk jualan hari ni....kul 1.30 pg br blh lelap mata....

so...hari ni seperti yg akak penah crita lam entry sebelum ni yg tajuk button brooch @ liznim kraf .....akak nk remind korg yg 24 - 27 January 2013 ni akan diadakan di Perbadanan Kemajuan Kraftangan Malaysia Cawangan Perlis....bg korg yg taktau tempatnya kat mana....tempatnya di jalan utama kangar ke kuala perlis.....kalo on d way nk ke kuala perlis tu nnti korg akan nmpak la tempat ni kat sebelah kanan korg.....ada banner2 and bunting kat sepanjang jln...so korg jgn la risau....kompem x sesat....

sempena promosi ni....mcm2 la aktiviti yg di jalankan....korg baca la sendiri kat banner yg akak letak tu ek....biasanya bila ada aktivit ni mmg meriah la...sebab ada tarikan untuk pengunjung datang melawat.....

so pada yg tinggal di perlis dan kawasan sekitarnya.....jom la ramai2 kita p promosi ni ok..4 hari tu....bg sokongan pada usahawan kraf malaysia....insyaAllah best promosi ni...hehe...promo promo.....

ok la....belilah kraf buatan malaysia....

salam

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak