Upgrading

assalamulaikum....

cdg nk wat entry ni smlm....but since my maxis internet connection is going crazy.....x blh nk wat pa la.....akak x phm la nape sejak new year hari tu line maxis broadband dh makin teruk sgt2...sakit hati tul.....tgh ja wat kerja....tetiba naik GPRS.....phm2 la kalo nk GPRS tu....line lembap giler.....siput pun laju lg time tu.....

smlm akak kluar repair keta....ntah belting problem apa ntah....asal buka aircond ja bising bunyi...so smlm  dah settle kan....lega bila bunyi tu dh xde...aman sket pendegaran akak ni.....

pastu akak p cuci keta....punya la ramai yg menunggu but since dah booking awal akak tunggu  ja la....puas hati la dgn dorg punya servis ni....dah berkilat my deer tu.......

masa repair keta tu cdg nk suh dorg tolong pasangkan usb cd player kat keta skali....menda tu dah bli...adik tlg bli kat sana hr tu....but dorg bz la....terpaksa lah kluar hr ni pasang menda tu...dah tanya my friend tmpat yg blh pasang menda tu....

skang ni akak dlm proses upgrading.....my car....my laptop....and also myself.....for my car....mcm2 plan yg dh ada.....alhamdulillah...setakat ni ada yg dah settle.....sama gak with my laptop.....yg ni x byk sgt nk upgrade.....sket2 ja...akak wat berperingkat.....sepadan dgn kemampuan.....wat sket2...lama2 ok la....

utk upgrading myself......yg ni mmg dh ada dlm plan.....cuma tunggu masa untuk dilaksanakan.....cuma tggu sket ja lg.....plg lewat pun the end of February kot.....ehhh...end of February tu bkn ker my birthday....hehe...apa pun doakan supaya akak berjaya yer.....hopefully blh share some good news nnti....

salam

Comments

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak