x larat jawab daaa

assalamualaikum.....

hari ni letih sangat2 selepas 2 hari mengemas bilik coz my new roommate nk msk hr ni....ye la sblm ni akak dok sorg2...conquer satu bilik....but bila dah ada org nk masuk kenalah kemas bilik ni....it's ok coz sblm ni pun akak dh kenal dia sbb dia dah penah wat practical training kat sini last 2 years cuma x rapat ja....akak pun dh x lama kat sini....hopefully sejarah x akan berulang.....

bila dah kemas2 bilik tu ada brg yg buang...n ada yg akak terus packing dalam bag since akak pun dah x lama kat sini....alang2 dah kemas tu...kira kemas skali dgn nk blk terus nnti la....dalam pada tu ada gak brg kwn2 yg akak tlg meniaga hr tu yg nk returnkn blk.....

so pg ni...masa nk p keja akak bw la skali brg yg nk return tu...masa rehat nnti blh p antar....berat woo nk angkat fridge magnet 3 box tu....maklum la....1 box materialnya kayu...1 box besi dan lg 1 clay kalo x silap....

yg akak nk citer ni bkn psl pa....akak geram la....dah la pg td akak angkut brg berat tu....setiap org yg selisih suma tanya "APA TU"... ""MKNAN KA"......"NK WAT MKN2 KAT OPIS KA".....akak dah la angkut benda tu berat nak mati....mana nk jawap soklan2 tu lg.....sakitnya hati....

pasni akak tau dah....kalo akak bawa brg2 akak kena gantung sign siap2 "SAYA BAWA ___________"....so sesapa jumpa x yah la tanya.....bukan la akak tanak jawap ka menyombong ka....korg just imagine la akak angkat benda yg akak rasa berat dia 10 kg lebih tu sket punya jauh...dengan penatnya....nak jawap pertanyaan lg...x jwp kang kata kita sombong lak.....adoiiii.............penat makcik lagu ni aiihhhhh.....

dah la....malas nk cakap byk2 dah....letih sgt hrni....nk rehat yerk.....

Comments

  1. nice entry..btw have a nice rest..pity ur body and ur mind.. :D

    feel free to visit me
    http://shazrinmraz.blogspot.com/2013/01/kitar-hidup-seorang-hamba.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Keychain handmade paper @ Liznim Kraf

Liznim Kraf @ Galeri Kraftangan Perlis

Tips Rawatan Demam Campak